BMW shortlease

Bent u opzoek naar een shortlease auto? Als u kiest voor BMW shortlease dan kiest u voor luxe gecombineerd met sportiviteit. Met shortlease van Shortlease.nl is het mogelijk om makkelijk en tegen scherpe tarieven een BMW te leasen.

Geschiedenis

In 1929 bouwde BMW haar eerste auto, genaamd BMW 3/15. Later, tijdens de tweede wereldoorlog, bouwde BMW vooral vliegtuigmotoren en motorfietsen voor het Duitse leger. Na de oorlog dreef het bedrijf vooral op de bouw van motorfietsen.
In de jaren zestig voerde BMW een lijn met sportieve, achterwiel aangedreven sedans waarbij er keuze was uit verschillende motoren. Dit was zeer uniek in die tijd.

BMW van nu

BMW richt zich momenteel op zuiniger rijden zonder compromissen te doen. BMW noemt dat EfficientDynamics. Zo zit u bij het shortleasen van een BMW altijd goed.

Meer over BMW

Het logo van BMW bestaat uit een zwarte ring met de letters BMW. Daarbinnen zit een cirkel dat verdeeld is in vier vlakken, twee witte en twee blauwe. Dit is een verwijzing naar het wapen van Beieren. Eerder nam men aan dat dit gebaseerd was op een propeller aangezien BMW eerder vliegtuigmotoren heeft gebouwd.

BMW shortlease heeft modellen in verschillende shortleaseklassen. Bekijk nu ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!