Peugeot shortlease

Zoekt u naar een shortlease auto? Bij Peugeot shorlease kiest u voor goede rijeigenschappen. Peugeot is te vinden in vele shortlease klassen. Kijkt u op Shortlease.nl naar het actuele aanbod.

Geschiedenis

Peugeot is oorspronkelijk begonnen met de fabricage van gereedschappen, rijwielen en motorfietsen. Pas na de Tweede Wereldoorlog maakte Peugeot snel naam met de bouw van luxe personenauto`s. Het echte commerciële succes behaalde Peugeot met het op de markt brengen van de Peugeot 205 en redde Peugeot financieel van de ondergang. Voornamelijk dit succes leidde ertoe dat Peugeot zich voornamelijk is gaan richten op de groeiende markt voor compacte auto`s.

Peugeot van nu

Duurzaamheid is een belangrijk item voor Peugeot. Zo hebben ze hybride technieken in huis om het milieu te ontlasten. Daarnaast heeft Peugeot een elektrische auto, de iOn, op de markt gebracht. Bij Shortlease.nl zijn diverse nieuwe Peugeot modellen in diverse klassen te shortleasen.

Meer over Peugeot
• Peugeot is te herkennen aan de rechtop staande leeuw in het logo.
• De slogan van Peugeot luidt: Motion & Emotion.
• Peugeot fabriceert naast auto`s ook fietsen en scooters.
• De in 1911 gebouwde fabriek bij Montbéliard wordt nog steeds als de bakermat van Peugeot beschouwd wat de autoproductie betreft.

Bekijk nu ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!