Kort leasen: inzetten van auto’s als je deze nodig hebt

Shortlease, oftewel kort leasen, is voor werkgevers die op zoek zijn naar een kort lopend leasecontract. Bij kort leasen kunnen auto’s betaalbaar en voor een korte periode geleast worden.  Shortlease kunt u inzetten voor werknemers tijdens een proeftijd, bij een jaarcontract, tussen twee leasecontracten in, een tijdelijk project  of tijdens drukke maanden.

Korte leasecontracten kunnen al gesloten worden vanaf 1 maand en zijn daarna per dag opzegbaar. U kunt dus uw shortlease contract beëindigen wanneer u maar wilt. Deze flexibele oplossing zorgt ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van een auto en direct de weg op kan. Shortlease ligt tussen huren en leasen in: u heeft het gemak van huren maar de voordelen van leasen.

Uw voordelen bij kort leasen

  • U geniet alle voordelen van leasen (afwikkeling van schade, onderhoud, pechhulp, verzekering etc.) met de flexibiliteit in looptijd van huur
  • Korte pieken of dalen in mobiliteit worden eenvoudig opgevangen
  • Uw medewerkers met tijdelijke contracten genieten van een leaseauto
  • Kort leasen is financieel voordelig. De korte looptijd zorgt ervoor dat contracten snel beëindigd kunnen worden, zodat u nooit een dag teveel betaalt.

Niet alleen voor werknemers van bedrijven, maar ook voor ZZP-ers en starters is kort leasen een mogelijkheid om aan uw tijdelijke mobiliteitsvraag te voldoen.

Kort leasen, ook voor bedrijfswagens!

Bij Terberg Leasing B.V. hebben we niet alleen personenauto’s maar ook bedrijfswagens die in aanmerking komen voor leasen voor een korte periode. Hierbij hebben wij een groot aanbod aan direct beschikbare auto’s.  U geeft aan in welke klasse of voor welk maandbedrag u een auto kort wilt leasen en wij doen u een passend voorstel.

Op www.shortlease.nl kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden van korte lease contracten aangeboden door Terberg Leasing.

 

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!