Shortlease Citroƫn Berlingo

De Citroƫn Berlingo stamt oorspronkelijk uit de vorige eeuw, maar heeft in 2008 een ingrijpende metamorfose ondergaan. Het rijgedrag van deze bestelwagen is steeds meer gaan lijken op dat van de Citroƫn C4, maar biedt nog altijd meer ruimte.

Omschrijving van de Citroƫn Berlingo

De afmetingen van en de ruimte in de Citroƫn Berlingo zijn toegenomen. De belangrijkste vooruitgang van de Citroƫn Berlingo ligt echter in de inrichting en het comfort van de bestelwagen. De Citroƫn Berlingo biedt ook voorin veel opbergruimte en laat de bestuurder gemakkelijk reiken naar de verschillende opties op het dashboard en in de deur. De bestuurder stapt tevens fijn in zonder zich in de stoel te hoeven wringen.

De Franse bestelwagen rijdt tevens aangenaam. De auto blijft stabiel in de bochten en bevordert daardoor de veiligheid van de inzittenden. Het comfort dat nog wel eens mist in een bestelwagen is hier wel aanwezig. De bestuurder heeft zo minder last van oneffenheden in de weg. De reikwijdte van de CitroĆ«n Berlingo is zoā€™n 800 kilometer wanneer de bestuurder niet teveel verleidt wordt door het vermogen van de motor. Zo is deze Fransman toch een fijne partner tijdens uw zakelijke kilometers.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!