Shortlease Citroƫn C1

De Citroƫn C1 is de vervoersoplossing in de stad. In een aantal worden is deze leaseauto te omschrijven als compact, wendbaar, ergonomisch en comfortabel.

Standaard inbegrepen

De Citroƫn C1 wordt standaard uitgerust met de volgende opties:

  • ABS
  • bestuurdersairbag
  • passagiersairbag
  • ruitenwisser achterop
  • elektrisch bedienbare zijruiten voor

Omschrijving van de Citroƫn C1

De CitroĆ«n C1 is het broertje van de Peugeot 107 en Toyota Aygo. De drie rijden hetzelfde, maar zijn in afwerking verschillend. De CitroĆ«n C1 is de voordeligste van de drie, maar dat komt voornamelijk door het niet beschikbaar stellen van een aantal opties in het basismodel. De auto heeft een vriendelijk uiterlijk meegekregen en past daarom goed in het aanbod van CitroĆ«n. Voorin is de ruimte prima, zeker voor een auto van dit formaat. Achterin is er echter nauwelijks ruimte voor een volwassene. De laadruimte is in principe geschikt voor een paar tassen, maar biedt niet veel meer dan dat. Door het uitnemen van de hoederplankĀ kan extra ruimte worden gecreĆ«erd.

Het voordeel van de omvang van de Citroƫn C1 is dat het overzicht goed bewaard kan worden, waardoor u in de stad altijd prima uit de voeten zal kunnen. De auto manoeuvreert lenig tussen het verkeer door en laat zich gemakkelijk parkeren. De levendige motor van de Citroƫn C1 zorgt er tevens voor dat het invoegen op de snelweg niet voor problemen zorgt. De auto trekt niet heel sterk op, maar zal zeker pit tonen en op tijd op snelheid zijn. U kunt er moeiteloos mee rijden in de stroom van het snelwegverkeer.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!