Shortlease Ford Fiesta

De Ford Fiesta combineert hedendaagse stijl met geavanceerde technologieën zoals stuurbekrachtiging. Het interieur met zijn vele design details verbindt u met functies die het leven eenvoudiger en comfortabeler maakt.

Standaard inbegrepen

De Ford Fiesta beschikt over de volgende standaardopties:

  • ABS
  • bestuurders airbag
  • passagiers airbag
  • airconditioning
  • ruitenwisser achterop
  • elektrisch bedienbare zijruiten voor
  • stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Ford Fiesta

Zoals bij meerdere Ford modellen het geval is, zal u merken dat wanneer u een Ford Fiesta gaat shortleasen, dat de auto een uitstekende wegligging heeft. De Fiesta voelt comfortabel aan in de smalle, hobbelige zijstraatjes en helt nauwelijks over in de bocht. De bestuurder heeft dus weinig last van ongemakken op de weg. Het stuur geeft uitstekende terugkoppeling van de wegligging en zorgt zo voor extra veiligheid. Tevens past de stuurbekrachtiging zich aan op de snelheid waarmee er gereden wordt, zodat het stuur niet plots lichter of zwaarder aanvoelt.

De ruimte voorin doet niet vermoeden dat dit een stadsauto is. De bestuurder kan gemakkelijk en comfortabel plaatsnemen en zitten. Pas wanneer u naar de achterbank moet, voelt de ruimte wat kleiner. Standaard is er tegen de 300 liter aan laadruimte aanwezig, maar die kan worden vergroot tot bijna 1000 liter na het inklappen van de achterbank. In het design van het exterieur is rekening gehouden met de veiligheid en zodoende dragen het ontwerp en de gekozen materialen bij aan de stevigheid van deze auto. Ook het interieur heeft de nodige aandacht gehad, waardoor de bestuurder gemakkelijk overal bij kan. De Ford Fiesta is één van de beste stadsauto’s in de shortlease.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!