Shortlease Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is Fords kleinste bedrijfswagen. De auto is uitermate geschikt voor kleine koeriers en kleine verhuizingen. De Ford Transit Connect mag dan klein zijn, hij is zeker niet té klein. De ruimte achterin is uitstekend te benutten doordat hij geheel vierkant is. De 3500 liter grote laadruimte biedt dan ook aanzienlijk meer dan u in welke personenauto dan ook zal vinden.

Omschrijving van de Ford Transit Connect

Voorin is het interieur simpel maar doeltreffend ingericht. De bestuurder schuift gemakkelijk in zijn positie en kan zijn zitpositie voldoende afstellen, al moet dat meer van het stuur komen dan van de stoel. Het dashboard is simpel gebleven en daardoor is het geheel overzichtelijk. De Ford Transit Connect heeft geen verstopte knoppen en hendels.

De Ford Transit Connect rijdt stabiel. Ook tijdens het remwerk blijft de bestelwagen in balans. Bij een noodstop zal de ABS toch echt moeten inschakelen om de auto bestuurbaar te houden, maar daarbuiten zijn er geen bezwaren. De Ford Transit Connect gaat gemakkelijk mee in het verkeer en kan prima inhalen op de snelweg. Daarbij produceert de auto niet overmatig veel geluid. Hoewel de isolatie bij de wielkassen wat dun is, wordt de bestuurder niet bedolven onder het gebrul van de motor. Radio luisteren en gesprekken voeren tijdens het

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!