Shortlease Ford Transit

De Ford Transit is al jaren het vertrouwde werkpaard van Ford en is één van de langstlopende modellijnen van de Amerikaanse fabrikant.

Omschrijving van de Ford Transit

Het design van de Ford Transit is volledig afgestemd op de functie van de bestelwagen. Waar andere fabrikanten het design door ontwikkelen, laat Ford de succesformule met rust. Het resultaat is dat de Ford Transit de concurrentie overstijgt op gebied van praktisch gebruik, want dat is waar Ford wil scoren. De ontwikkelingen vinden achter de deur plaats.

Instappen in de Ford Transit is dan ook geen straf. De portier biedt ruimte aan zelfs de grotere bestuurder en diezelfde grotere bestuurder heeft geen gebrek aan ruimte in zijn zetel achter het stuur. Ook de passagiers kunnen hun benen gemakkelijk kwijt  op de twee-zitsbanks in de cabine. Niet alleen de beenruimte is groot, maar ook de opbergruimte. Ford benut vrijwel het gehele dashboard en ook de deurvakken zijn handig te gebruiken.

De Ford Transit onderscheidt zich het sterkst van de concurrentie op het gebied van laadruimte. Waar de concurrentie het moet doen met ongeveer 5000 liter aan ruimte, heeft de Ford Transit ruim 6500 liter te bieden. Desondanks stuurt de auto net zo direct als een personenauto. De Ford Transit mag dat geen top-design bieden, de besteller rijdt fijn en biedt meer ruimte dan de concurrentie.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!