Shortlease Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is één van de luxere modellen onder de bestelwagens. In zijn segment is de Mercedes-Benz Vito een concurrent van de Volkswagen Transporter. Ook de Mercedes-Benz Vito is een bestelwagen met uitstekende rijeigenschappen, klasse en behoorlijke laadruimte. Shortlease nu de Mercedes-Benz Vito.

Omschrijving van de Mercedes-Benz Vito

De rijeigenschappen van de Mercedes-Benz Vito zorgen ervoor dat deze besteller zich laat besturen als een personenauto met het wegoverzicht van een bestelwagen. Dat die rijeigenschappen niet alleen van pas komen wanneer er een vlotte bestuurder instapt, is bewezen in wintertests waar de Mercedes-Benz Vito goed in contact blijft met zowel het wegdek als de bestuurder.

Het design van de Mercedes-Benz Vito vindt eigenlijk geen gelijke onder de bestelwagens. In dit segment kiest de bestuurder die voor stijl gaat voor de Vito. Zowel interieur als het exterieur van de Duitse bestelwagen is superieur aan de concurrentie. De Mercedes-Benx Vito biedt zowel rij- als zitcomfort. Veel van de dashboard functies zijn naar het stuur verplaatst en de bestuurder heeft bovengemiddeld veel ruimte om zijn linker voet ten ruste te leggen voor de langere ritten. Zoals u van Mercedes mag verwachten zijn de panelen en stofnaden netjes afgewerkt. Achterin biedt de Mercedes-Benz Vito zo’n 5000 liter laadruimte die toegankelijk is via openklappende achterdeuren en een schuifdeur aan de zijkant. Hiermee voldoet de Mercedes-Benz Vito aan de praktische standaard van dit segment. Op het gebied van klasse steekt de Mercedes-Benz Vito er echter bovenuit.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!