Shortlease Opel Combo

De Opel Combo leent zich uitstekend voor mensen die met veel materialen op pad moeten.  De auto is, zoals de naam doet vermoeden, een combinatie van twee auto’s: de kleine personenauto en de bestelwagen.

Standaard inbegrepen

De Opel Combo is standaard verkrijgbaar met de volgende opties:

  • ABS
  • stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Opel Combo

De bestuurder heeft voorin de ruimte en zit in een degelijk interieur met alle standaardgemakken van een personenauto, zoals centrale deurvergrendeling, elektronisch bediende ramen en stuurbekrachtiging.

Achterin is aardig wat ruimte aanwezig, maar vergeleken met andere bestelauto’s is die ruimte niet uitzonderlijk. De Opel Combo heeft een laadvermogen van ongeveer 500kg, maar biedt net niet genoeg ruimte voor een europallet. De laadruimte is echter wel gemakkelijk bereikbaar via zowel de achterdeuren als de (afhankelijk van het model, één of twee) schuifdeuren. De combinatie van een kleine personenauto en een bestelwagen maakt dat de Opel Combo geen racemonster is, maar kalm en rustig rijdt. Het verbruik kan zo worden teruggebracht naar 1 op 18. De combinatie van al deze factoren geeft één van de sterkste punten van de Opel Combo: de relatief lage kosten.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!