Shortlease Opel Meriva

De Meriva combineert zijn opvallende, stijlvolle design met een zeer praktische inrichting. Deze leaseauto is compact van buiten met voldoende binnenruimte!

Shortlease nu de Opel Meriva.

Standaard inbegrepen

De Opel Meriva is standaard uitgerust met de volgende opties:

  • ABS
  • Bestuurdersairbag
  • Passagiersairbag
  • Airconditioning
  • Elektrisch bedienbare zijruiten voor
  • Stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Opel Meriva

Wat direct opvalt bij de Opel Meriva, zijn de achterportieren. Deze gaan namelijk niet open op de gebruikelijke wijze maar precies tegenovergesteld. De scharnieren zitten aan de achterzijde. Deze eigenzinnige achterportieren hebben als voordeel dat u veel natuurlijker kunt instappen. Daar waar u bij ” normale” portieren als passagier eerst een draai om de achterdeur moet maken, is het bij de Meriva alsof u de auto kunt binnen wandelen.

Naast de zogenaamde “FlexDoors’ heeft Opel nog een bijzondere vinding aan de Meriva toegevoegd, namelijk de FlexRail. Dit is een baan tussen de voorstoelen waar naar wens zaken als een bekerhouder, bergvak of armsteun geplaatst kan worden. Zo kunt u zelf uw indeling bepalen.

Doordat de achterbank in de Meriva op een rails is geplaatst, kunt u naar gelang de situatie meer beenruimte of meer bagageruimte creëren.

Door de montage van een turbo heeft Opel een ideale combinatie van vermogen en zuinigheid gerealiseerd. De krachtbron levert veel vermogen tegen een relatief laag verbruik. Ook is er een schakelindicator aanwezig zodat u op het meest economische moment kunt schakelen. Ook wat betreft de wegligging scoort de Opel Meriva goed. Het heeft een vrij stevig onderstel maar bij slechte wegen worden de ergste oneffenheden toch opgevangen. Doordat het onderstel stevig is, is veilig weggedrag ook gewaarborgd bij een volle belading.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!