Shortlease Opel Vivaro

Op zoek naar een bedrijfswagen waarop u in elke situatie kunt rekenen? Shortlease nu de praktische Opel Vivaro. Naast dat de Opel Vivaro u een praktische werkruimte biedt, is deze bedrijfswagen ergonomisch ingericht om bestuurder en passagiers maximaal gemak en comfort te bieden.

Omschrijving van de Opel Vivaro

De Opel Vivaro is één van de resultaten van een samenwerkingsproject tussen Renault, Nissan en Opel. Elke fabrikant heeft er zijn eigen draai gegeven aan de bestelwagen. Bij het instappen, merkt u gelijk dat de cabine goed is ingericht. Ook in de Opel is een toenemend aantal accessoires uit een personenwagen terug te vinden. Zo kunt u in de Opel Vivaro het stuur verstellen en heeft de auto portiervergrendeling met afstandsbediening. Het interieur bestaat niet uit goedkoop kunststof, maar maakt een hoogwaardige, solide indruk. Overigens zijn er genoeg plekken om formulieren en flesjes op te bergen.

Achterin heeft de Opel Vivaro een laadruimte van ongeveer 5000 liter. De bestelwagen rijdt zoals u van een moderne wagen mag verwachten. De Opel Vivaro stuurt niet al te direct, maar voelt zeker niet log aan. De Opel Vivaro zit zodoende tussen praktisch gebruik en comfort. Shortlease nu de Opel Vivaro!

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!