Shortlease Peugeot 107

De Peugeot 107 is een bijzonder budget-project. Niet omdat de auto voordelig is, maar vooral omdat deze leaseauto bijzonder volwaardig is voor het prijskaartje.

Standaard inbegrepen

De Peugeot 107 beschikt standaard over de volgende opties:

  • ABS
  • bestuurdersairbag
  • passagiersairbag
  • ruitenwisser achterop
  • elektrisch bedienbare zijruiten voor
  • stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Peugeot 107

De Peugeot 107 is het broertje van de Citroën C1 en Toyota Aygo die uit hetzelfde samenwerkingsproject voortkomen. De Peugeot 107 doet het goed in de stad, maar ook op de snelweg. Het is natuurlijk geen volbloed sportwagen, maar hij stuurt desondanks fijn met een stuurbekrachtiging die de bestuurder helpt zonder gevoel uit het stuur weg te nemen. Zo zijn de lange afstanden geen probleem. Ook niet voor de portemonnee, want de Peugeot 107 is opmerkelijk zuinig. Met een verbruik van 1 op 22.2 doet het tanken aan de pomp minder pijn.

Het ontwerp van de Peugeot 107 is opmerkelijk. De kleine ruimte van deze kleine auto is zeer handig ingevuld. De vijfdeurseditie heeft zijdeuren tussen de voorwielen en achterlichten waardoor men ook achterin gemakkelijk kan instappen. De achterklep is niet meer dan een sierlijke glazen plaat die de traditionele glas-in-metalen-frame achterklep vervangt. Goedkoop in productie en dus voordelig voor de klant. Het interieur straalt gemak, eenvoud en overzicht uit. Op de flank van de middenconsole zijn twee draaiknoppen geplaatst waarmee de kachel bediend worden. Daarboven zijn enkele drukknoppen te vinden waarmee de audio bediend kan worden. De auto heeft geen MP3-speler, maar wel een AUX-aansluiting voor een MP3-speler. Klein maar fijn. Shortlease nu de Peugeot 107!

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!