Shortlease Peugeot Partner

De Peugeot Partner is één van de succesnummers onder de kleine bedrijfswagens. Het model is al sinds 1996 op de markt en is in 2008 begonnen aan de nieuwste generatie. Deze generatie is gebaseerd op de Peugeot 308 en biedt niet alleen praktische voordelen maar ook een hoop comfort.

Omschrijving van de Peugeot Partner

De Peugeot Partner is één van de weinige kleine bestelwagens met de mogelijkheid twee passagiers mee te nemen dankzij een modulaire ingedeelde cabine. Ondanks dat zijn de stoelen bijzonder comfortabel waardoor ook de lange ritten aangenaam zijn. Het dashboard is zo goed als volledig benut door Peugeot. De Franse autofabrikant heeft voorzien in een groot aantal handige opbergvakken en goed binnen bereik geplaatste knoppen.

Op het gebied van laadvermogen – het bestaansrecht van dit type auto’s – spant de Peugeot Partner de kroon. De Franse besteller kan tot 850 kilogram aan lading vervoeren in een ruimte van minstens 3300 liter.  Hier is de Peugeot Partner marktleider. De afmetingen van de laadruimte liegen er ook niet om met een bodemoppervlak van ruim 180 bij 160 centimeter en een laadhoogte van 125 centimeter. De Peugeot Partner kan zodoende met gemak een europallet meenemen. De rit hoeft tevens niet duur te zijn, want de Partner is een zuinige auto in zijn segment. Deze zaken maken van de Peugeot Partner een aangename bestelwagen. Shortlease nu de Peugeot Partner!

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!