Shortlease Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate is veruit de grootste in het segment van de compacte auto`s. Voorin is er meer dan voldoende ruimte, zowel tot de voorruit als tussen beide voorstoelen. U merkt niet dat dit een compacte auto is. Het interieur is modern en keurig afgewerkt. Shortlease nu de Renault Clio Estate.

Standaard inbegrepen

De Renault Clio Estate is standaard uitgerust met de volgende opties:

  • ABS
  • Bestuurders airbag
  • Passagiers airbag
  • Airconditioning
  • Elektrisch bedienbare zijruiten
  • Stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate heeft dezelfde wielbasis als de hatchback maar biedt in de laadruimte aanzienlijk meer ruimte. Dit komt doordat de Clio Estate 216 mm langer is dan de hatchback. Onder de vlakke laadvloer zit ook nog een vak van 72 liter. Heeft u meer ruimte nodig dan kunt u de achterbank neerklappen door eerst de zitting om te klappen en daarna de rugleuning plat te leggen. Dit kan zonder dat u de hoofdsteunen moet verwijderen.

Doordat deze Renault wat groter is dan zijn soortgenoten ligt hij erg stabiel op de weg. Wat een prettig rijgedrag oplevert. De Clio is ten opzichte van het gemiddelde wat zachter afgeveerd wat deze auto dan ook wat comfortabeler maakt. De besturing is licht maar wel direct. Ook het remvermogen is ruim voldoende.

Al deze eigenschappen maken van de Renault Clio Estate een geschikte auto voor dagelijks intensief gebruik.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!