Shortlease Renault Clio

De Renault Clio is een compacte auto met de rijeigenschappen die kan concurreren met veel grotere middenklassers. Shortlease nu een Renault Clio.

Standaard inbegrepen

De shortlease Renault Clio is standaard uitgerust met de volgende opties:

  • ABS
  • 4 airbags
  • Elektronische remkrachtverdeling met noodstop bekrachtiging
  • Stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Renault Clio

De Renault Clio heeft een ruim interieur. Dit geeft u als bestuurder en als passagier het gevoel dat u in een middenklasser rijdt in plaats van in een stadsauto. Ook achterin schiet de Renault Clio qua ruimte niet te kort. Zelfs wanneer de voorstoelen in de achterste stand worden gezet blijft er achterin voldoende beenruimte. U zou verwachten dat, met al deze zitruimte, de laadruimte erg klein moet zijn. Dit is echter niet het geval. Ook de kofferbak biedt voldoende ruimte. Waar Renault bij andere modellen geregeld uitspattingen maakt betreffende het interieur, is het bij de Renault Clio gericht op gebruiksvriendelijkheid en logica.

Wat betreft de rijeigenschappen zit het wel goed bij de Renault Clio. Deze auto rijdt in veel opzichten als een middenklasse. Waar andere kleinere auto`s wel eens onrustig worden bij hogere snelheden geeft de Clio geen krimp. Ook is Renault in staat geweest de rijgeluiden tot een minimum te beperken.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!