Shortlease Renault Kangoo Express Compact

Renault heeft bij de Renault Kangoo Express Compact in het bijzonder aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten.

Omschrijving van de Renault Kangoo Express Compact

Met de Renault Kangoo levert de Franse autofabrikant een bestelwagen af die grenst aan het comfort van een personenauto, maar toch praktisch is gebleven voor transport. De Renault Kangoo heeft een korte neus en een bijna panoramische voorruit die ver is doorgetrokken over de cabine.  Samen met de hoge zitpositie levert dit ontwerp de bestuurder veel overzicht op. De versnellingspook is ook mee omhoog verhuisd, deze bevindt zich nu op het dashboard.

De praktische, ruime inrichting beperkt zich niet uitsluitend tot de bestuurderscabine. De laadruimte is zelfs in de Renault Kangoo Express Compact nog ruim. Deze ruimte is breed genoeg om er een europallet in te laden en biedt tegen de 2900 liter in zijn geheel. Eventueel kan zelfs de passagiersstoel ingeklapt worden zodat lange voorwerpen (langer dan twee meter) in de auto kunnen worden geladen.

De Renault Kangoo is niet alleen praktisch in gebruik, maar biedt ook veel rijvoordelen. De auto is praktisch in de stad met een draaicirkel die nagenoeg net zo klein is als die van een Renault Twingo. Daarnaast is de Renault Kangoo bijzonder milieuvriendelijk: de auto stoot minder dan 130 kilogram Co2 per kilometer uit. Het verbruik is gunstig en ligt net onder de 1 op 20.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!