Shortlease Renault Master

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van de Franse autofabrikant. Bij Shortlease.nl wordt een aangepaste Renault Master geleverd. Deze heeft een gesloten laadruimte van meer dan 15.000 liter en biedt daarmee meer dan de standaarduitvoering.

Omschrijving van de Renault Master

Ruimte is echter niet alles wat de Renault Master te bieden heeft – al is dat gegeven alleen al vrij overtuigend – want het is ook een fijne auto om in te rijden.

Ook deze grote Renault gaat mee met de trend om bedrijfswagens een rijgedrag mee te geven dat zich vergelijkt met de grotere personenauto’s. De Renault Master heeft betrekkelijk weinig last van geluidsoverlast. De motor gilt niet en het ontwerp zorgt voor een soepele luchtstroom, al doet de bak achterop de bedrijfsauto daar wel wat aan af. De auto stuurt fijn door onder andere een stabiel onderstel en een goed afgestelde vering.

Van binnen is de Renault Master veel meer dan een uitgeklede personenauto. Renault heeft zijn best gedaan bij de inrichting van de bestuurderscabine te denken aan transportfunctie van de auto. Zo bevat het dashboard een transportbonhouder en is  er ruimte om een laptop op te bergen en aan te sluiten aan een oplader. Dergelijke gemakken vindt u niet vaak terug in bedrijfswagens en zodoende heeft Renault een stapje voor de op de concurrentie met de Master. De Renault Master is daarom zowel een praktische als een comfortabele transportreus.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!