Shortlease Renault Trafic

De Renault Trafic trekt de aandacht met zijn eigenzinnige front en de langwerpige koplampen. Deze bedrijfswagen kan worden gebruikt om uw goederen en materialen te vervoeren, uw werknemers naar hun klus te loodsen of als verlengstuk van uw kantoor.

Omschrijving van de Renault Trafic

De Renault Trafic is het product van de samenwerking tussen Nissan, Opel en Renault. Alle drie de fabrikanten brachten hun eigen versie van dat product uit en zodoende lijken de Renault Trafic, Nissan Primastar en Opel Vivaro behoorlijk op elkaar. Dat de samenwerking geslaagd is, ziet u gelijk bij het instappen. Het interieur van de Renault Vivaro is netjes afgewerkt –u kunt eigenlijk ook niet anders verwachten van de Fransen – en aan comfort is geen gebrek. De stoelen zitten comfortabel en het stuur is verstelbaar waardoor elke bestuurder er zijn gewenste zithouding in kan vinden. Het dashboard heeft een soort afdekruimte gekregen die de tellers en knoppen uit de zon houdt en tevens extra opbergruimte biedt.

Op het gebied van laadruimte doet de Renault Trafic geen bijzondere dingen, maar laat de Franse fabrikant ook geen steekjes vallen. Zoals gebruikelijk in dit segment heeft de Trafic ongeveer 5000 liter laadruimte achterin en is deze goed toegankelijk via twee opzij openklappende achterdeuren met lage instapdrempel en een schuifdeur aan de zijkant. Het laden en lossen zal dan ook geen probleem zijn. De Renault Trafic rijdt tevens fijn. Het zal geen Transporter of Sprinter worden, maar het is alles behalve een log blok metaal. Ook Renault maakt de stap richting verfijnd rijgedrag en zo scoort de Trafic goed op alle vlakken.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!