Shortlease Volkswagen Crafter

Shortlease nu de Volkswagen Crafter. U kunt onder meer kiezen voor de Crafter dubbele cabine. Deze bedrijfswagen biedt zitplaatsen voor maar liefst zeven personen om uw werknemers veilig en comfortabel op weg te helpen. De Volkswagen biedt met de Crafter bovendien ook voldoende laadruimte voor verschillende materialen.

Standaard inbegrepen

De Volkswagen Crafter is standaard verkrijgbaar met de volgende opties:

  • ESP (elektronische stabiliteitsregeling)
  • Stuurbekrachtiging

Omschrijving van de Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter is een zeer ruime en tevens comfortabele bedrijfsauto. De grootte van de laadruimte vereist een motor met een behoorlijke trekkracht. Volkswagen heeft zo’n motor in de Crafter geplaatst, maar zonder van de bestelwagen een slurpend, zwaar vervuilend voertuig te maken. Met ongeveer één op negen doet een auto van deze omvang het niet slecht. De motor is tevens nauwelijks hoorbaar, zelfs op de snelweg. De grote laadruimte waar de Volkswagen Crafter om bekend staat is goed vierkant afgemeten waardoor de ruimte effectief kan worden gevuld. Pallets gaan er met gemak in. De ruimte is tevens voorzien van sjor-ogen aan drie kanten waarmee de lading kan worden vastgezet.

Het interieur van de Volkswagen Crafter is netjes afgewerkt en getuigd van de befaamde Duitse degelijkheid. De cabine is ruim zodat personen van nagenoeg alle soorten en maten erin passen. Tevens is er gewerkt aan de praktische kanten van de bestelwagen. Zo komt de versnellingspook niet uit de vloer, maar uit het dashboard en biedt de bijrijdersbank naast zitruimte ook opbergruimte. Het rijgedrag van de Volkswagen Crafter is verbeterd ten opzichte van voorgaande modellen. Ook met lading ligt de Crafter stabiel op de weg en reageert hij direct op de acties van de bestuurder. De Volkswagen Crafter biedt op praktische wijze zowel ruimte als comfort.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!