Shortlease Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is de meest begeerde bestelwagen in het segment. Volkswagen heeft met de Transporter veel van de doelen bereikt waar andere fabrikanten op mikken. Dit is het duidelijkst merkbaar in het rijgedrag van de besteller. De Volkswagen Transporter benadert namelijk het rijdgedrag van een personenauto en laat zich op dat gebied vergelijken met een MPV.

Omschrijving van de Volkswagen Transporter

De bestelwagen trekt soepel op en stuurt fijn door de bocht, zonder de indruk te wekken dat hij zwaarder en groter is dan een personenauto. In combinatie met de hoge zit – die de bestuurder in vrijwel alle bestelwagens heeft – bieden de rijeigenschappen van de Volkswagen Transporter een comfortabele rijervaring.

Zoals het Volkswagen betaamt, is de afwerking van het interieur van de Transporter stijlvol.  Het dashboard heeft veel van de functies van de personenauto’s van Volkswagen meegekregen en voelt daarom vertrouwd aan voor iedereen die wel eens in een Golf of Polo heeft gezeten. Het is echter een vergissing om de Volkswagen Transporter te zien als een veredelde personenauto. Hij doet namelijk niet of nauwelijks onder voor de concurrentie. De 5000 liter bagageruimte komt overeen met de standaard in dit segment en is toegankelijk van zowel de achterkant als de zijkant (schuifdeur). De instapdrempel is vrij laag, waardoor het laden en lossen des te gemakkelijker is. Goede rijeigenschappen, een mooi interieur en voldoende functionaliteit maken de Volkswagen Transporter een goede keuze in de shortlease.

Bekijk ons aanbod!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!