Nieuwe auto leasen

Als u een nieuwe auto gaat uitzoeken is het van belang om na te gaan op welke manier u de auto gaat financieren. Onderstaand lichten we verschillende mogelijkheden toe.

 

Hoe financiert u uw nieuwe auto?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto te financieren. Vanzelfsprekend wordt er vaak gedacht aan het kopen van een auto, mits er voldoende financiële middelen zijn. Er zijn diverse alternatieven:
huurkoop van een auto
Dit is een vorm van gespreide betaling. Er wordt vastgelegd hoeveel u betaalt per maand en hoe lang deze betaling duurt. Als u alle huurtermijnen hebt afgelost, is de auto uw eigendom.
afbetaling
Hierbij bent u direct eigenaar. Echter, de rente van dit product is hoog. En als u daarnaast nog alle servicekosten zoals onderhoud, reparatie en verzekering erbij komt, zijn de totale maandelijkse kosten relatief hoog.
(auto)lening
Bij deze financieringsvorm betaalt u een vast maandbedrag tegen een vaste rente, gedurende een vaste looptijd om uw auto te kunnen financieren. Bovendien zijn de services zoals onderhoud en reparatie niet inbegrepen.
Huren
Huren is een optie die u eigenlijk alleen moet overwegen als u de auto maar heel af en toe gebruikt.
leasen
Bij leasen ‘huurt’ u als het ware de auto voor een bepaalde termijn bij een leasemaatschappij zoals Terberg leasing. Leasen is een financieringsvorm waarbij u elke 3 jaar in een nieuwe auto kunt rijden. Verder zijn alle services bij de prijs inbegrepen.

 

Het leasen van een nieuwe auto

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kan leasen een interessante optie zijn. Met auto leasen rijdt u in een splinternieuwe auto met vele voordelen. Hieronder hebben we de voordelen van het leasen van een auto voor u op een rij gezet.
• U weet waar u aan toe bent door de maandelijks te betalen vaste leaseprijs.
• Alle zorgen worden uit handen genomen, van onderhoud tot pechhulp.
• Als lease rijder bent u volledig verzekerd door de leasemaatschappij.
• Aan het eind van de contractperiode levert u de auto in en zoekt u weer een nieuwe uit.

 

Nieuwe auto leasen bij Terberg To Go

Wilt u snel rijden in een nieuwe leaseauto tegen een vast laag maandtarief? Dan kunt u ervoor kiezen om een auto te leasen bij Terberg To Go. Wij maken het beslissen voor u een stuk gemakkelijk met ons ruime aanbod voorraadmodellen. Daarnaast profiteert u van de voordelen van leasen. Zo zijn alle servicekosten zoals verzekering, onderhoud, HSB, nieuwe banden en schade afhandeling meegenomen in het leasetarief. Bekijk onze modellen en beslis vandaag nog!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!