Klantenbeoordelingen

Wij bieden klanten de mogelijkheid om ervaringen met Terberg Leasing te delen met anderen. De reviews geven u een beeld van hoe andere klanten onze diensten ervaren. Het zijn “echte” klanten reviews die verzameld worden door Expoints.
We zijn enorm trots op de hoge beoordelingen die we krijgen! Maar we streven ernaar om een 9+ organisatie te zijn. Wilt u ons daarbij helpen? Laat dan uw review achter en help ons te verbeteren.

Geschreven beoordelingen

prima service Terberg Leasing

9 / 10 Uitstekend

Mijn ervaringen met Terberg Leasing zijn louter positief. Ze reageren snel op vragen, en zijn correct, vriendelijk en deskundig aan de telefoon.a

dhr. Velthoven01-11-2017

fijne auto, goede service

8 / 10 Goed

geen commentaar

joni25-09-2017

Uitstekende service

8 / 10 Goed

Problemen worden snel opgelost, goede service.

Hilde01-10-2017

Uitstekende en snelle service

9 / 10 Uitstekend

De mensen van Terberg helpen snel en adequaat

Joost Frequin11-09-2017

Mooie prachtige auto met alles erop en eraan.

8 / 10 Goed

De ene afdeling weet blijkbaar niet hoe er gehandeld wordt met black boxen bij de andere afdeling.

Bernard Koolen30-08-2017

prima tevreden

8 / 10 Goed

Ik heb al jaren een auto van Terberg Leasing. ben goed tevreden

Paulus de Boskabouter18-08-2017

Uitstekend geholpen

9 / 10 Uitstekend

Door een vrij plotseling mobiliteitsprobleem had ik binnen een dag een vervangende auto nodig. Daarbij heeft Terberg mij zeer snel en vooral ook erg prettig geholpen. Terberg heeft laten zien dat efficiency niet ten koste hoeft te gaan van vriendelijkheid :)

Thomas Fransen28-06-2017

Zeer tevreden met de service

9 / 10 Uitstekend

We zijn prima geholpen bij het ophalen van de auto. Vriendelijk personeel, goede informatie en een prima auto.

Peter de Wit30-06-2017

snelle en goede service

8 / 10 Goed

Terberg helpt me bij onze vaste leaseauto's en onze tijdelijke huurauto's. Ik had en probleem met mijn privé auto waardoor ik op heel korte termijn (zelfde dag) een goede tijdelijke auto nodig had. Na diverse keuzes doorgesproken te hebben, werd de auto van mijn keuze binnen enkele uren keurig afgeleverd op mijn huisadres. Topservice!

Bas van de Griek/RAAX BV23-06-2017

Snelle/ correcte service

9 / 10 Uitstekend

Goede en sneller service.

WStarken01-05-2017

Goede en vlotte service

8 / 10 Goed

Goede service, auto afgeleverd op afgesproken dag en tijdstip. Auto is schoon, ruikt fris. Tankpas direct dag erna ontvangen per post. Vriendelijke medewerkers, top!

J. Postma19-04-2017

correct

8 / 10 Goed

correct

Johan van der Wal31-03-2017

Auto prima, communicatie kan beter.

6 / 10 Matig

Auto van Terberg is prima. Wordt schoon afgeleverd met nagenoeg een volle tank brandstof. Nadeel alleen dat ik zelf overal achteraan moest bellen. Nu werd hij 30 december werd afgeleverd en de 29e om 13.30 uur nog steeds niks had gehoord. Nog via mail nog via telefoon. Hopelijk kwam dat door de feestdagen. Auto is voor de rest prima en naar verwachting.

V. Gerritzen30-12-2016

Gehaaste aflevering

4 / 10 Matig

Bijna geen enkel contact gehad met de afleveraar. Alleen overhandiging sleutel en envelop met informatie.

-25-11-2016

Goede service

9 / 10 Uitstekend

Goed en positief

S. van Gigch31-10-2016

Simple and efficient

9 / 10 Uitstekend

I received the car on the agreed date and a bit earlier than expected. The car was clean and had no major problems. Only a scratch on the right mirror was not reported by the previous owner but we detected it on time, together with the representative from Terberg Leasing. The car has very few kilometers and it's modern. Has all the required extras/accessories for the 2016 year, as GPS, Bluetooth, AC, helpers to drive more efficiently, a touchscreen. It's a Peugeot 208.

Gustavo17-10-2016

prima service van Terberg Leasing

10 / 10 Uitstekend

Mijn tijdelijke auto volgens afspraak op locatie afgeleverd. nette, schone auto, op tijd geleverd. kortom erg tevreden!!

Jeroen van der Werf29-09-2016

Zeer correct en goed afgehandeld.

9 / 10 Uitstekend

Een goed leasbedrijf wat een goede en snelle service verleend bij pech. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met je vragen.

Dick Frentz18-08-2016

Goede service

7 / 10 Goed

Jammer dat mijn huidige auto niet meer werdt gerepareerd ivm einde leas contract . Maar dat ligt niet aan Terberg maar aan mijn werkgever die er te lang heeft overbeslist over de nieuwe service auto.

Quint04-08-2016

Zeer prettige samenwerking

9 / 10 Uitstekend

Op een zeer prettige manier geholpen, zowel telefonisch als tijdens het afleveren van de auto.

Alfons25-03-2016

Zo door gaan

8 / 10 Goed

Goed

Bert16-03-2016

Alles is prima geregeld!

8 / 10 Goed

Auto zeer netjes geleverd!Schoon,fris etc

cesar silva04-02-2016

Gewoon goed.

9 / 10 Uitstekend

Betrouwbaar , vriendelijk en goede service.

JM.Kluitenberg.18-12-2015

Auto is prima, tankpas kan beter

6 / 10 Matig

De voorloopauto is prima geregeld door Terberg. De procedure voor de bijbehorende tankpas duurt echter twee weken. Daarnaast is er iets verkeerd gegaan in de aanvraag, hetgeen pas na twee weken kon woprden vast gesteld, zodat deze periode nog verder wordt verlengd. Het is teleurstellend dat niet is aan gegeven wanneer deze nu wel wordt geleverd.

Raymond30-11-2015

Perfecte wagen

9 / 10 Uitstekend

Goede keuze van shortlease wagen qua uitrusting en luxe.

Rogier 13-10-2015

Duidelijk en efficiënt

8 / 10 Goed

Auto werd perfect afgeleverd op mijn werkadres, compleet rijklaar en met een volle tank. Verder vragen over het gebruik van de auto werden snel en duidelijk beantwoord. Kortom, zeer tevreden.

Bernard11-09-2015

Uitstekende kwalitiet

9 / 10 Uitstekend

Er word volgens afspraak en snel geleverd, de auto's zijn altijd schoon en voorzien van een overzicht mbt de service en onderhouds beurten. ook dat de wagens altijd netjes zijn voorzien van brandstof. Ook de klantenservice is professioneel en vriendelijk.

S . Warnars25-08-2015

Prima en correct geholpen toen ik op heel korte termijn auto nodig had

9 / 10 Uitstekend

In de eerste plaats ben ik heel tevreden over de eerste contacten. Ik had op heel korte termijn een auto nodig en dat was ook heel snel en uiterst correct geholpen. Ook de aflevering op mijn kantoor/huis verliep exact conform de belofte en op een prima manier

Ton D31-07-2015

Soepel en snel geregeld

9 / 10 Uitstekend

Vriendelijk en meegaand

W.Brinkman18-06-2015

UITDAGEND

9 / 10 Uitstekend

Snelle, accurate bediening na opvragen informatie. Vakbekwaamheid en service staan hoog in het vaandel.

Frans Schrader19-06-2015

Terberg Leasing: TOP!

10 / 10 Uitstekend

Mijn ervaringen met Terberg Leasing zijn uitstekend, zeer snel en doeltreffend. Blijf nooit met vragem zitten, wordt altijd meteen opgelost tot volle tevredenheid.

Jan Elzinga 11-06-2015

Personeel maakt het verschil

8 / 10 Goed

Alle basisvoorzieningen, informatie, diensten zijn in orde. Waar Terberg de verwachtingen heeft overtroffen, is het vriendelijke en deskundige personeel.

Meta Coenen03-06-2015

uitstekend

8 / 10 Goed

Goede service, deskundig personeel

Gerard Bentvelzen04-06-2015

prima aflevering

9 / 10 Uitstekend

personeel zeer vriendelijk! beantwoorden vragen goed! helaas waren ze tankpas kwijt waardoor aflevering langer duurde. een nieuwe tankpas werd echter dezelfde dag nog wel geleverd, top!

Johan29-05-2015

Puntueel, netjes en zeer zakelijk

8 / 10 Goed

Persoonlijk heb ik die nog niet, maar gezien de auto die tot mijn beschiking gesteld is en opgegeven gewenste auto overeenkomt, ben ik tevreden.

A.Boh18-05-2015

Ales volgens afspraak

8 / 10 Goed

Keurige auto netjes op tijd afgeleverd door een vriendelijke meneer

C.Bloupot01-05-2015

Correcte afhandeling shortlease

9 / 10 Uitstekend

Stond perplex van de snelle en proffesionele werkwijze van Terberg Leasing!!!

R.H.J. Hooymaijers (PaperlinX)12-03-2015

Prima service

9 / 10 Uitstekend

Zeer tevreden over het verloop van het traject van offerte tot bestelling inclusief het regelen van een voorloop auto. Na aanvraag van de offerte via internet, heb ik diverse malen contact gehad met een medewerker. Deze heeft mijn vragen prima afgehandeld en heeft mij geholpen bij het maken van mijn keuze. Voorloop auto was snel en makkelijk geregeld.

Peter13-03-2015

Prima auto, rijdt lekker

8 / 10 Goed

Een fijne auto. Aflevering was goed geregeld en de auto was netjes en schoon.

Ebben02-03-2015

Huurauto voldoet aan de verwachtingen

9 / 10 Uitstekend

Ik had aangegeven dat een audi a4 met navigatie als auto prima zou zijn. Aan mijn wensen zijn voldaan, auto was keurig opgelverd met een volle tank en goede instructie. Binnen 5 werkdagen kreeg ik de tankpas, dus alles prima voor elkaar. Een auto waarmee ik de tijd kan overbruggen totdat ik mijn lease auto krijg

Robert Krahé02-03-2015

krappe jas

5 / 10 Matig

Door een (te)kleine voorloopauto ondervinden wij met name privé de overlast. een eerste indruk kun je maar één keer maken.

Familie Michels26-02-2015

goed maar kan beter

7 / 10 Goed

over het algemeen tevreden

Andre Assink09-02-2015

Ter land , Ter Zee & Ter Berg.Prima service

9 / 10 Uitstekend

Meer dan tevreden met de service van Terberg Leasing.

JM.KluitenbergGEE13-02-2015

Aanloop auto niet volgens verwachting afgeleverd

5 / 10 Matig

Auto is oppervlakkig schoongemaakt, automatten versleten en de lak zit vol krassen, terwijl dit niet op het schadeformulier aanwezig is.

Rob22-01-2015

Prima service bij levering huurauto

8 / 10 Goed

Auto is netjes en conform afspraak op tijd afgeleverd. Duidelijke communicatie.

W. Vaarwerk01-12-2014

Snelle inzet Shortlease auto

10 / 10 Uitstekend

Alles was binnen 24 uur geregeld super

Paul12-11-2014

Treffend!

9 / 10 Uitstekend

Een prachtig bedrijf die adequaat kan reageren als dit nodig blijkt. Het dynamische vermogen van het bedrijf is de manier om je te onderscheiden, en dat doen ze.

De heer Visser10-10-2014

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!