Shortlease auto

Op zoek naar een mogelijkheid van leasen voor minimaal 1 maand? Dan is een shortlease auto misschien wel de perfecte oplossing voor u. Dankzij de shortlease oplossing kunnen uw werknemers altijd mobiel zijn. Of u nu een leaseauto nodig hebt voor een werknemer in zijn proeftijd of voor een werknemer met een jaarcontract. U zet probleemloos een leaseauto in en kunt het contract na één maand per dag kosteloos opzeggen.

Zo werkt het shortleasen van een Auto

Shortlease is een leasevorm die valt tussen een auto huren en leasen. Met het shortleasen van een auto heeft u de flexibiliteit van huren en de services van een leasecontract.

Een shortlease contract heeft een looptijd van minimaal 1 maand. Na een maand rijdt u vrijblijvend in een shortlease auto en kunt u het contract per dag opzeggen. Als u vooraf een leasetarief voor bijvoorbeeld 8 maanden hebt besproken en de auto wordt eerder ingeleverd, dan wordt het tarief met terugwerkende kracht aangepast aan de werkelijke looptijd van het shortlease contract. Dit geldt tevens ook bij een langere looptijd: hoe langer u een shortlease auto rijdt, hoe lager het leasetarief.

Heeft u de auto binnen 30 dagen al niet meer nodig, is dat ook geen probleem! Bij Shortlease.nl zit u namelijk nergens aan vast. Alleen wordt het leasetarief dan vaak omgezet in een verhuurtarief, waarbij u meer betaalt dan bij shortlease.

Een shortlease auto bij Shortlease.nl

Shortlease.nl biedt een zeer grote verscheidenheid aan merken, modellen en type leaseauto’s aan. Voor zowel personenwagens als bedrijfswagens. Met een shortlease auto van Shortlease.nl bent u verzekerd van optimale mobiliteit, inclusief het gemak van onze uitstekende service. Hierbij kunt u denken aan onderhoud, reparatie, vervanging van banden en verzekeringen.

Een auto shortleasen is een flexibele oplossing met directe mobiliteit voor bijvoorbeeld:

  • projecten met een bepaalde looptijd;
  • werknemers die op flexibele basis worden ingezet;
  • (nieuwe) werknemers met een flexibel contract.

Shortlease.nl is een product van Terberg Leasing, de grootste onafhankelijke leasemaatschappij met een stevige positie in de top tien van leasemaatschappijen in Nederland. Terberg Leasing biedt een breed aanbod van leasemogelijkheden.

 

Geïnteresseerd in een shortlease auto? Bekijk snel onze modellen!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!