Shortlease bedrijfswagen

U heeft een klus waarbij u veel materiaal of zware ladingen moet vervoeren? En u wilt flexibel leasen? Dan biedt shortlease de uitkomst. Deze leasevorm valt tussen een huur- en een vast leasecontract in. Als aanbieder van Shortlease bieden wij niet alleen personenauto’s, maar ook een breed aanbod aan bedrijfswagens: van kleine bedrijfswagens tot grote met enkele- of dubbele cabine. Voor de uit te voeren werkzaamheden is het gebruik van een bedrijfswagen immers essentieel.

De voordelen van een bedrijfswagen shortleasen

Het shortleasen van bedrijfswagens heeft verschillende voordelen. Om een beeld te schetsen van de voordelen hebben wij er voor u een aantal benoemd:

  • een shortlease bedrijfswagen is een flexibele oplossing die past bij de aard van uw werkzaamheden;
  • een tijdelijke oplossing door de korte leasetermijn vanaf 1 maand;
  • altijd al iemand willen hebben die al de zorgen rondom de bedrijfswagen uit handen neemt? Daar zorgen wij voor!
  • de nieuwste bedrijfswagen shortlease modellen;
  • geen grote investering in één keer;
  • advies op maat van onze specialisten;
  • 24/7 de mogelijkheid om online een bedrijfswagen uitzoeken.

Wat kost het shortleasen van een bedrijfswagen?

De tarieven van shortlease bedrijfswagen zijn gunstiger dan bij het huren van een bedrijfswagen. Een aantal factoren beïnvloeden de maandelijkse tarieven: het model, benzine- of diesel, het aantal kilometers dat u rijdt en de extra accessoires. Daarnaast heeft u met bedrijfswagen shortlease de mogelijkheid om direct online uw maandelijkse kosten in te zien. Dit zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Bedrijfswagen shortlease bij Shortlease.nl

Als u voor een bepaalde tijd één of meerdere auto’s of bedrijfswagens nodig heeft, beschikt Shortlease.nl over een passende oplossing. Alle standaard leaseservices worden bij ons meegenomen in het shortlease-contract. Zo zorgen wij onder meer voor minimale stilstand bij onderhoud en reparatie en bieden wij de mogelijkheid voor vervangend vervoer.

Bovendien hebben wij bij Terberg Leasing een speciale afdeling Bedrijfswagens met ervaren specialisten. U kunt met één van de specialisten op zoek naar shortlease bedrijfswagens die precies aansluit op uw behoeften. Ze beantwoorden vragen zoals: welke leaseoplossing is voor mijn bedrijf het meest geschikt of welke shortlease bedrijfswagen biedt de voordelen die ik zoek?

Naast het advies kunt u in een aantal stappen online een offerte voor shortlease bedrijfswagen aanvragen. Bij Shortleasen.nl verzekeren u van optimale mobiliteit, inclusief het gemak van onze service!

Bekijk snel ons huidige aanbod bedrijfswagens en maak een keuze!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!