Shortlease Citroën

Op zoek naar een mogelijkheid om een aantal maanden te leasen? Dan is een shortlease auto zoals een Citroën dé geschikte oplossing. Dankzij shortlease kunnen u en uw werknemers altijd mobiel zijn. U zet probleemloos een Citroën in en na 1 maand kunt u het leasecontract kosteloos opzeggen.

Wanneer u bij uw shortlease auto kiest voor een Citroën, dan kiest u voor comfort. Citroën shortlease heeft auto`s in diverse klassen. Bovendien bent u bij Shortlease.nl verzekerd van scherpe tarieven. Als geen ander weet Citroën dat ieder bedrijf uniek is. Dit komt door de jarenlange ervaring in de zakelijke markt. Citroën biedt u een complete en op maat gesneden oplossing voor al uw vragen op het gebied van mobiliteit. Met een uitgebreid aanbod personenauto’s en bedrijfswagens.

De voordelen van Citroën shortlease

Citroën Shortlease is ideaal als u graag in een nieuwe of jong gebruikte auto rijdt voor een korte periode. Daarnaast heeft een Citroën shortleasen via Shortlease.nl ook een aantal voordelen:

  • Shortlease past bij een flexibel wagenpark. Shortlease maakt het mogelijk voor bedrijven om het wagenpark flexibel in te richten. De korte looptijd en de opzegtermijn zorgen ervoor dat het een makkelijke oplossing is voor tijdelijke mobiliteit;
  • u betaalt maandelijks een vast leasetarief;
  • u hoeft geen grote investering in één keer te nodig;
  • is ook een mobiliteitsoplossing voor zzp’ers of startende ondernemers;
  • de services, die u van leasen gewend bent, zijn ook inbegrepen zoals pechhulp, verzekering, onderhoud en reparaties.

Aanbod Citroën modellen van Shortlease.nl

Shortlease, ook wel kort leasen, is de verzamelnaam voor een full operational leasecontract met een kortere looptijd. Tegen gunstige tarieven rijdt u een representatieve, vrijwel nieuwe, Citroën.
Shortlease.nl van Terberg Leasing beschikt over een wagenpark van circa 1.000 zeer jonge en populaire auto’s. Bij Shortlease.nl werken we met shortlease klasses. De klasse geeft aan welk type shortlease auto u gaat rijden. Terberg Leasing zal in de gekozen klasse het op dat moment beschikbare modellen inzetten zoals een Citroën. Bekijk direct onze mogelijkheden om een Citroën te shortleasen.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!