Shortlease Ford

Wilt u flexibel een Ford leasen voor een tijdelijke periode? Dan is shortlease een geschikte optie. Shortlease is namelijk een leasevorm waarbij de flexibiliteit van een auto huren wordt gecombineerd met het prijsniveau van leasen. Hierdoor kunt u voor een tijdelijke periode tegen een gunstig tarief leasen.

Verder biedt Ford u verschillende mogelijkheden.

  • Op zoek naar een compacte stadsauto? Dan kunt u kiezen voor de Ford Ka. Waar kleine modellen vaak weinig ruimte laten op de achterbank, biedt de Ford Ka ruimte voor een volwassene achterin. Bovendien komt de wendbare aard van deze leaseauto uitstekend tot zijn recht in de stad.
  • Wilt u rijden in een auto die veel ruimte biedt? Dan is de Ford S-Max is passende optie. De ruime opzet van het interieur komt goed van pas voor het vervoeren van veel bagage, uitgeklapt is de bagageruimte meer dan 2100 liter. Ook kunt u de twee extra stoelen in de achterbak uit klappen. Zo biedt de leaseauto ruimte voor 7 personen.

De voordelen van Ford shortlease

Het shortleasen van een Ford biedt u een combinatie van voordelen. Onderstaand hebben wij deze in kaart gebracht.

  • Optimale mobiliteit tegen een voordelig leasetarief.
  • Een tijdelijke mobiliteitsoplossing.
  • U hoeft geen grote investering in één keer te doen.
  • Snel rijden in één populair model.
  • Maandelijks betaalt u naast de brandstof alleen een vast leasebedrag.
  • Aanvullende services zoals onderhoud, reparatie, verzekering en 24-uurs pech hulp zijn inbegrepen.

Aanbod Ford modellen van Shortlease.nl

Of u nu wilt rijden in een compacte stadsauto of een ruime personenauto? Shortlease.nl heeft een wisselend aanbod met verschillende shortlease uitvoeringen. Zo komen in de klasse ‘Medium’ onder meer voor: een Ford Focus, Volkswagen Golf en Opel Astra. Via het aanbod kunt u gemakkelijk een auto zoeken die invulling geeft aan uw mobiliteit.

Bent u toch op zoek naar tijdelijke mobiliteit voor één dag of enkele dagen (korter dan een maand)? Dan heeft Terberg Leasing een oplossing voor verhuur.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!