Shortlease Honda

Op zoek naar tijdelijk vervoer voor uzelf of een nieuwe werknemer? Met shortlease profiteert u van alle voordelen van leasen met de flexibiliteit van huur. Via Shortlease.nl vindt u een auto die past bij uw werkzaamheden en behoefte.

U kunt er mogelijk voor kiezen om een Honda te shortleasen. De Honda Civic wordt door sommigen gezien als de auto van de toekomst. Het design van de auto is vooruitstrevend en op de weg is de Honda Civic een veelzijdige auto. Zo beschikt de Civic over ‘Magic Seats’. Hierdoor is de achter zitting op vele verschillende manieren op en neer te klappen, zodat u de perfecte ruimte kunt creëren voor bijna alles. In één simpele beweging gaan de stoelen omhoog, waarna ze gemakkelijk vastklikken en zo een unieke ruimte vrijgeven voor alle spullen die u mee wilt nemen.

Verder heeft de Honda Civic een efficiënt brandstofverbruik en biedt de leaseauto, ondanks de zuinigheid, een sportieve rijervaring.
Verder hebben wij nog verschillende andere Honda modellen in het assortiment.

De voordelen van Honda shortlease

Het shortleasen van een Honda kent een tal van voordelen ten opzichte van andere mobiliteitsoplossing. Het shortleasen van een Honda is flexibel, betaalbaar en speelt in op uw individuele vervoersbehoefte.

  • U rijdt in jonge gebruikte of nieuwe auto’s.
  • Met shortlease loopt u minder financieel risico omdat u geen leaseovereenkomst voor jaren aangaat. Shortlease kent namelijk een korte contractduur vanaf 1 maand. Shortlease.nl sluit aan op uw tijdelijke vervoersbehoefte.
  • Shortlease is betaalbaar omdat u geen grote investering in één keer hoeft te doen. Daarnaast betaalt u maandelijks een vast leasetarief.
  • Het is ook een geschikte oplossing voor zzp’ers en startend ondernemers.

Aanbod Honda modellen van Shortlease.nl

Op zoek naar een Honda om te shortleasen? Bij ons heeft u voldoende keus. Wij hebben namelijk een wagenpark van circa 1.000 jong gebruikte of nieuwe auto’s. Via shortlease.nl kunt u alles direct online regelen.

Als er momenteel geen Honda shortlease tussen ons aanbod staat, zijn er in dezelfde klasse vast nog modellen die voldoen aan uw mobiliteitsbehoefte. Zo niet, dan kunt u via (030) 750 86 00 contact opnemen! Eén van onze leaseadviseurs gaat dan voor u aan de slag om een passende shortlease auto te vinden.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!