Shortlease Amsterdam

Shortlease.nl biedt u in Amsterdam dé oplossing voor tijdelijke mobiliteit en vergaande flexibiliteit tegen een scherpe prijs. De tijdelijke leaseauto rijdt u al vanaf één maand en is vervolgens kosteloos opzegbaar. Shortlease.nl is een full operational leaseproduct en is daarmee dé oplossing wanneer u uw financiële middelen wilt blijven gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Wat kost shortlease in Amsterdam

De kosten van een shortlease auto worden beïnvloed door een aantal factoren zoals type auto, jaarkilometrage, looptijd, bijtelling en overige accessoires. De kosten zijn dus eigenlijk afhankelijk van uw wensen en vervoersbehoefte. Heeft u een bedrijfsauto uit de ‘XL klasse’ nodig voor een klus dan zal de prijs hoger liggen, dan wanneer u kiest voor een ‘Budget auto’. Wij bieden voor ieder wat wils. Zo vindt u bij Shortlease.nl de auto die bij u past.

Twijfelt u tussen huren of shortleasen in Amsterdam? De juistheid van het antwoord ligt in de duur van het gebruik. Wilt u voor een paar dagen een auto rijden? Dan is huren de beste oplossing. Heeft u een auto nodig voor een langere periode? Dan zijn de kosten van shortlease lager zijn dan bij het huren van een auto. Shortlease kan al vanaf € 432 per maand. Bij shortlease profiteert u bovendien van dezelfde flexibiliteit als bij huren. Dit maakt shortlease in Amsterdam een voordelige optie!

Shortlease aanbod van Shortlease.nl

Shortlease Amsterdam is een regio waar Shortlease.nl actief is. Wij hebben een landelijke dekking en kunnen u zonder problemen de shortlease auto leveren die u wenst. Ons wagenpark beschikt over circa 1000 zeer jonge shortlease auto’s.

Shortlease is een full operational leaseproduct. Dit betekent dat alle servicecomponenten inbegrepen zijn in het leasetarief. Hierbij kunt u denken aan onder andere allrisk-verzekering, reparatie & onderhoud en een vrije kilometrage van 35.000km per jaar naar rato. Aanvullend kunt u tegen een meerprijs verschillende opties kiezen zoals een trekhaak, automaat, station-uitvoering of allseasonbanden.

Via Shortlease.nl kunt u 24 uur per dag eenvoudig uw shortlease auto samenstellen en bestellen. Als u snel een auto nodig heeft, kan Terberg Leasing de aflevering binnen één werkdag bezorgen zodat u of uw medewerker(s) vrijwel direct voorzien zijn van mobiliteit.

Bekijk nu ons aanbod. De prijzen op Shortlease.nl zijn exclusief BTW.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!