Shortlease Groningen

Shortlease.nl is werkzaam in alle regio’s in Nederland. Zo bieden we ook shortlease in Groningen aan. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over de verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden en afhandeling reparaties. Dat is allemaal inclusief. Zo voorkomt u onverwachte kosten en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. U betaalt elke maand een vast leasetarief en daarmee is het geregeld.

Er zijn verschillende shortlease mogelijkheden in Groningen. Houdt ons aanbod in de gaten want letterlijk ieder moment kan de beschikbaarheid wijzigen.

Wat kost shortlease in Groningen?

De werkelijke kosten van een shortlease auto worden bepaald aan de hand van het leasetarief. Het leasetarief van een shortlease auto is afhankelijk van een aantal factoren:

  • type auto;
  • de kilometrage;
  • brandstofsoort: benzine, diesel, hybride of elektrisch.

Op voorhand kunnen we u wel vertellen dat de tarieven van shortlease in Groningen lager liggen dan bij het huren van een auto. Terwijl de flexibiliteit hetzelfde blijft ! Na een looptijd van 30 dagen kunt u het contract kosteloos beëindigen wanneer u wilt.

Shortlease aanbod van Shortlease.nl

Als u behoefte heeft aan een tijdelijke vervoersmogelijkheid, dan is Shortlease.nl een optie! U heeft de flexibiliteit van huren en de service van leasen: 24-uurs pech hulp, verzekering, onderhoud, banden en reparatie. Wij bieden onze services in het hele land aan. Zo bieden wij ook de mogelijkheid om zorgeloos te shortleasen in Groningen.

Bekijk onze klasse: budget, small, medium, large, bestelauto small, bedrijfswagen large en bedrijfswagen XL en zoek een model die aansluit op uw vervoersbehoefte. Shortlease.nl zal in de gekozen klasse de op dat moment beschikbare modellen aanbieden.

Heeft vragen over shortlease Groningen of over een andere regio? Of staat uw specifieke uitvoering niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met onze adviseurs op via (030) 750 86 00.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!