Shortlease Kia

Zoekt u een flexibele oplossing voor uw wagenpark? Dan is het shortleasen van een Kia een mogelijke optie. Shortlease is dé mobiliteitsoplossing als u een tijdelijke periode wilt rijden. Het is voordeliger dan huren en flexibeler dan leasen. Shortlease is ideaal voor startende ondernemers en bedrijven die op project- of detacheringsbasis werken.  Bij Shortlease heeft u geen langlopende contracten, kunt u gemakkelijk inspelen op veranderingen en heeft u dus een maximale beheersbaarheid van uw kosten.

Wilt u een Kia shortleasen? Dan is er volop keuze uit verschillende modellen, zoals de Kia Rio en de Kia Picanto.

  • Kia Rio: de nieuwste Kia Rio doet zijn voorgangers vergeten. De Koreaan heeft namelijk een aantrekkelijk en volwassen uiterlijk gekregen. De binnenkant is degelijk afgewerkt met mooie materialen. De Kia Rio is een voordelige Shortlease keuze!
  • Kia Picanto: de Kia Picanto maakt het rijden door de stad gemakkelijker. Het is een klein model met een stoer uiterlijk. Deze leaseauto is groot in plezier. Met zijn nieuwe looks, design velgen, verfrissend interieur en standaard 5 zitplaatsen grijpt de Kia Picanto de aandacht.

De voordelen van Kia shortlease

De keuze voor Kia shortlease heeft een aantal voordelen. Onderstaand hebben wij deze voor u in kaart gebracht.

  • Shortleasecontract is na 1 maand maandelijks kosteloos opzegbaar.
  • Shortlease.nl kan de betreffende auto snel leveren.
  • Geen stilstand in uw wagenpark door deze mobiliteitsoplossing.
  • U bepaalt zelf de periode dat u de betreffende auto nodig heeft.
  • Door ons aanbod beschikt u over een jong en representatief wagenpark.
  • U profiteert van dezelfde service en dienstverlening als bij leasen.
  • Shortlease.nl zorgt voor transparantie in de voorwaarden en tarieven.

Aanbod Kia modellen van Shortlease.nl

Ons aanbod bestaat uit circa 1.000 zeer populaire shortlease auto’s met onder meer verschillende Kia modellen. Via Shortlease.nl werken we met klasses. Afhankelijk van uw vervoersbehoefte kunt u de Kia kiezen uit de volgende klasses: Budget, Small, Medium, Large, Bestelauto, Bedrijfswagen Large en Bedrijfswagen Extra Large. Zoek direct in ons shortlease aanbod!

Staat de betreffende Kia nu niet tussen ons aanbod, dan kan dat morgen anders zijn. Onze shortlease vloot kan namelijk ieder moment wijzigen in beschikbaarheid. Neem met ons contact op via (030) 750 86 00 voor de mogelijkheden.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!