Shortlease Mazda

U zoekt een leaseauto voor een kortere periode? Shortlease.nl stelt u in staat om u op flexibele en kostenbewuste wijze te voorzien in uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Shortlease is de ideale oplossing voor startende ondernemers, maar ook voor organisaties die medewerkers met kort(er)lopende contracten in dienst hebben. Ook voor organisaties die te maken hebben met seizoenspieken is shortlease een ideale oplossing.

Shortlease.nl heeft verschillende modellen in het assortiment zoals één Mazda. De Mazda modellen beschikken over SKYACTIV Technology. Deze technologie geeft u indrukwekkend vermogen en een laag brandstofverbruik, voor een zinderde rijervaring. Daarnaast geeft de KODO – Soul of Motion het design van de Mazda’s een sterk, robuust uiterlijk.

De voordelen van Mazda shortlease

Het shortleasen van een Mazda biedt u een aantal voordelen. Ontdek de voordelen van Shortlease.nl:

  • maandelijks betaalt u een vast leasetarief;
  • u kunt volledig off-balance beschikken over een auto;
  • snel rijden in een nieuwe of goed onthouden auto;
  • voor slechts 1 maand rijdt u al een auto via Shortlease.nl;
  • alle leaseservices zijn inbegrepen in het maandelijkse leasetarief zoals vervanging van banden, onderhoud, reparatie en verzekering;
  • u kiest voor een shortlease auto wanneer u deze nodig heeft. Zo loopt u geen risico van stilstand auto(‘s);
  • vindt bij Shortlease.nl de auto die compleet uitgerust en qua uitstraling passend is bij uw organisatie.

Aanbod Mazda modellen van Shortlease.nl

Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een luxe personenauto? Shortlease.nl heeft een wisselend aanbod met verschillende shortlease uitvoeringen. Via het aanbod kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een Mazda zoeken die voldoet aan uw mobiliteitsinvulling.

Bekijk snel of er een Mazda staat tussen ons huidige aanbod. Zo niet, neem dan contact met ons op via (030) 750 86 00. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Terberg Leasing heeft namelijk ook nog andere leasemogelijkheden. Terberg Leasing biedt naast shortlease onder meer occasion lease voor een kortere periode. Bij occasion lease least u een jong gebruikte auto tegen een variabele looptijd. Daarnaast profiteert u van de services van leasen.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!