Shortlease Nederland

Bent u op zoek naar tijdelijke invulling van automobiliteit? Dan bieden wij dé oplossing. Vanaf één maand kunt u al in een shortlease auto rijden en u kunt het contract daarna op elk gewenst moment weer opzeggen. Shortlease is de ideale uitkomst als u voor een nog onbekende periode één of meerdere auto’s of bedrijfswagens nodig hebt.

Shortleasen via Shortlease.nl is in heel Nederland mogelijk. Onze roots liggen in Utrecht maar in elke provincie bieden wij mogelijkheden. Zo biedt Shortlease.nl haar klanten regionale service;
– bij bestelling wordt de shortlease auto (direct) afgeleverd door één van onze chauffeurs.
– bij Shortlease.nl is de auto direct leverbaar nadat de bestelling compleet is;
– de services die u van leasen gewend bent: 24-uurs pechhulp, onderhoud, schade-afhandeling, banden bij een dealer bij u in de buurt.

Bovendien maken wij het u makkelijk! Via de website kunt u online eenvoudig uw shortlease auto in Nederland bestellen, wijzigen of opzeggen.

Wat kost shortlease in Nederland?

De kosten van shortlease zijn afhankelijk van uw wensen en mobiliteitsdoelen. Als u op zoek bent naar een model uit onze budget klasse is dit voordeliger, dan het shortleasen van een model uit onze bestelauto XL klasse. Wij hebben in Nederland voor elk budget een passende auto. Wat wij u op voorhand al wel kunnen vertellen is dat de kosten van shortlease altijd lager zijn dan van huren.

Shortlease aanbod van Shortlease.nl

Shortlease.nl heeft een wagenpark van circa 1.000 zeer jonge en nieuwe shortlease auto’s in Nederland. Al onze shortlease auto’s zijn standaard voorzien van airconditioning. Vanaf klasse Medium zijn de auto’s ook standaard voorzien van Bluetooth®-telefoonaansluiting, navigatie en cruisecontrol.

Bent u overtuigd van onze mogelijkheden op het gebied van shortlease? Bekijk dan ons aanbod op het gebied van shortlease Nederland.

Wilt u direct rijden maar voor een langere periode? Dan is Mooovler een interessante optie. Moovler biedt populaire modellen die op voorraad staan tegen een aantrekkelijk actietarief.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!