Shortlease occasion

Shortlease is de perfecte oplossing voor flexibel vervoer. Kenmerkend aan deze leasevorm is dat u profiteert van de service van leasen en de flexibiliteit van huren. Het verschil tussen shortlease en occasion shortlease is of het een nieuwe of jong gebruikte auto is. Men stelt dat u bij shortlease beschikt over een nieuwe auto en bij occasion shortlease over een gebruikte auto.

 

De voordelen van occasion shortlease

Het shortleasen van een occasion heeft de standaard voordelen van shortlease zoals kosteloos opzegbaar, inclusief leaseservices en directe mobiliteit.

Shortlease occasion is in 1 ding afwijkend: een jonge occasion voelt aan als een nieuwe auto maar is een stuk voordeliger door de lagere maandprijs. Wilt u leasen uitproberen of heeft u voor een flexibele baan tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Dan maakt de lagere maandprijs de keuze voor shortlease occasion nog makkelijker voor u.

 

Shortlease occasion bij Shortlease.nl

Wij bieden bij Shortlease.nl jonge (gebruikte) lease auto’s aan. Ons aanbod kan variëren van een splinternieuwe auto tot een gebruikte auto van 36 maanden. Dit is niet alleen afhankelijk van het huidige aanbod, maar ook van de brandstofsoort. Met Shortlease occasion leasen wij namelijk dieselauto’s tot maximaal 36 maanden en benzineauto’s tot maximaal 24 maanden.

Shortlease.nl biedt u vele mogelijkheden met een breed aanbod. Als ZZP’er of wagenparkbeheerder heeft u af en toe te maken met onverwachte mobiliteitsproblemen. Begint er volgende week een nieuwe accountmanager of heeft u als ZZP’er een nieuwe opdracht aangenomen waarbij u morgen aan de slag kan? Dan kunt u bij ons snel een shortlease occasion regelen. Zo bieden wij u of een van uw medewerkers de mogelijkheid om binnen één dag al te rijden in een auto. Via Shortlease.nl kunt u snel uw shortlease occasion online uitzoeken en bestellen.

Bovendien zorgen wij voor een zorgeloze leaseoplossing. De volgende services zijn inbegrepen in de vaste maandelijkse leaseprijs:
• afschrijving;
• onderhoud;
• reparaties;
• verzekering;
• belasting;
• pech hulp.
Wanneer u schade aan u shortlease occasion heeft? Zorgen wij ervoor dat uw occasion zo snel mogelijk wordt gerepareerd om uw werkzaamheden niet te belemmeren. Het enige dat u hoeft te betalen is het lage maandelijkse leasebedrag, de brandstof en eventuele bijtelling.

Benieuwd naar ons huidige aanbod? Bekijk dan vandaag nog onze modellen!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!