Shortlease Opel

Wilt u graag een auto leasen, maar u wilt niet direct vastzitten aan een langlopend leasecontract? Dan is shortlease de oplossing voor u! Afhankelijk van uw wensen vindt u de shortlease auto die aansluit op uw mobiliteitsbehoefte.

Heeft u altijd al liefde gehad voor de Duitse technologie? Dan is het rijden van een Opel een goede optie! “Wir leben Autos” verwijst onder meer naar de Duitse roots met slimme, innovatieve producten van Opel. Opel biedt u een ruim aanbod auto’s in verschillende prijsklassen, van Corsa tot Insignia. Shortlease van een Opel is een tijdelijke vervoersoplossing waarbij de flexibiliteit van huren wordt gecombineerd met het prijsniveau en de services van leasen.

De voordelen van Opel shortlease

Heeft u behoefte aan een tijdelijke en flexibele invulling van uw mobiliteit? Shortlease.nl biedt u vele voordelen. De voordelen van het leasen voor een kortere periode hebben we onderstaand voor u opgesomd.

  • Elke maand betaalt u een vast leasebedrag.
  • De minimale looptijd is slechts 1 maand. Zo bent u bij Shortlease.nl niet gebonden aan een langlopend leasecontract.
  • U regelt een auto via shortlease wanneer u deze nodig heeft voor werkzaamheden. Op deze manier loopt u geen risico van onnodige stilstand van het wagenpark.
  • Shortlease.nl biedt u invulling van de mobiliteit tegen een uiterst concurrerend tarief.
  • De aanvullende services van leasen zijn inbegrepen: vervanging van banden, onderhoud, reparatie en verzekering.
  • Hoe langer u een shortlease auto rijdt, hoe lager het leasetarief.
  • De shortlease auto is snel beschikbaar, vaak al binnen één dag.
  • Ons aanbod bestaat uit nieuwe of goed onderhouden auto’s. Hierdoor komt u of één van uw medewerkers altijd goed voor de dag!

 

Aanbod Opel modellen van Shortlease.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel voor een tijdelijke medewerker? Bij Shortlease.nl heeft u keuze uit een wagenpark van circa 1.000 een jonge gebruikte of nieuwe auto. In onze klasse ‘Small’ komen onder andere voor: Opel Corsa, Peugeot 208 en Renault Clio, Opel Corsa.

Staat er geen Opel shortlease tussen ons aanbod? In dezelfde klasse is er vast een model die voldoet aan uw mobiliteitsbehoeften en anders zoeken onze leaseadviseurs door totdat ze een passende shortlease auto voor u hebben gevonden. Via (030) 750 86 00 kunt u met ze contact opnemen. Eén van onze leaseadviseurs gaat dan voor u aan de slag!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!