Shortlease particulier

Bent u als particulier op zoek naar een auto voor een tijdelijke periode omdat u niet weet hoe lang u de auto wilt leasen? Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij u niet vast zit aan een leasecontract van een aantal jaar. Eén van de mogelijkheden is shortlease particulier. Shortlease is een leasevorm tussen een huurcontract en een vast leasecontract in voor minimaal 1 maand.

Waarom privé shortlease?

Het particulier shortleasen van een auto is in de regel voordeliger dan huren en flexibeler dan het ‘gewone’ leasen. Shortlease is een ideale oplossing voor onder meer startende ondernemingen, zzp’ers en ondernemingen die projectmatig of met flexibele contracten werken. Er zijn verschillende situaties waarin prive shortlease een goede optie is om uw mobiliteitsbehoefte te vervullen:

 • Als startende ondernemer of zzp’er kunnen de inkomsten nog onzeker en/of afhankelijk zijn van opdrachten en u wilt dat daar geen langlopende verplichting tegenover staan. Met shortlease particulier kunt u leasen, wanneer uw meer zekerheid heeft over de inkomsten.
 • Uw onderneming neemt een medewerker met een flexibel contract. Om niet vast te zitten aan langlopende leaseverplichtingen kan shortlease particulier een mogelijkheid zijn.
 • Voor een korte aaneengesloten periode zoals een vakantie heeft u tijdelijk een auto nodig. Het shortleasen van een auto voor meerdere maanden kan dan een goed alternatief zijn.

De voordelen van shortlease voor particulieren

Shortlease prive heeft verschillende voordelen. Hieronder hebben we de voordelen voor u in kaart gebracht.

 • op voorhand staan het leasetarief al vast. Hierin zitten alle services verwerkt zoals afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden en reparatie;
 • bij particulier shortlease is de contractperiode maar van korte duur;
 • ruim aanbod van modellen;
 • geen opzegtermijn, het leasecontract is na 30 dagen per dag opzegbaar. Zo rijdt u vrijblijvend in uw privé shortlease auto;
 • Het gebruiksgemak; in een aantal stappen is het shortlease contract geregeld.

Shortlease.nl biedt momenteel geen shortlease privé aan, maar heeft wel verschillende alternatieve afhankelijk van uw vervoersbehoefte:

 • Bent u startende ondernemer en bent u op zoek naar een auto voor een kortere periode? Dan is Occasionlease van Terberg Leasing een goede optie. U rijdt een jong gebruikte auto tegen een aantrekkelijk maandtarief voor een kortere looptijd.
 • Als u op zoek bent naar tijdelijk vervoer voorafgaand aan de levering van uw nieuwe leaseauto, biedt Terberg Leasing de mogelijkheid om gebruik te maken van een (huur) auto. Nadat de bestelling compleet is, kunt u snel rijden en ontvangt u de services van uw nieuwe leaseauto.
 • Private Lease via Justlease.nl, dé dochteronderneming van Terberg Leasing. Met Private Lease rijdt u in een nieuwe en zuinige auto met vele extra’s voor één, twee of drie jaar afhankelijk van de leaseauto.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!