Shortlease Peugeot

Bent u op zoek naar een shortlease auto? Bij Peugeot shortlease kiest u voor verbeterde rijeigenschappen en duurzaamheid. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor Peugeot. Zo is de Peugeot 508, ten opzichte van de voorganger ‘de Peugeot 407’, qua uitstoot verlaagd en is er gewicht bespaard.

De Peugeot 508 is een auto met een comfortabel rijgedrag. Hierdoor is deze auto uitermate geschikt voor langere afstanden. Dit komt mede door het goed uitgebalanceerde onderstel, die oneffenheden in het wegdek goed wegwerkt. Verder heeft Peugeot nog een aantal klasses zoals de Peugeot 107/108. Dit zijn echte budget auto’s. Het zijn kleine, maar toch complete auto’s in het kleine A-segment voor het laagste budget.

De voordelen van Peugeot shortlease

Het leaseproduct ‘Shortlease.nl’ van Terberg Leasing speelt snel en eenvoudig in op uw vervoersbehoefte. De voordelen van Peugeot shortlease voor u:

  • shortlease zegt het eigenlijk al, leasen voor een kortere periode;
  • het is een flexibele oplossing. U kunt zelf de leaseperiode bepalen. De minimale looptijd is slechts 1 maand. Na deze maand kunt u het leasecontract kosteloos opzeggen;
  • snelle levering waardoor u vaak direct kunt rijden;
  • geen stilstand in uw wagenpark;
  • dezelfde services en dienstverlening als bij leasing;
  • transparantie in voorwaarden en tarieven;
  • na bestelling wordt de shortlease-auto vrijwel direct kosteloos bezorgd.

Aanbod Peugeot modellen van Shortlease.nl

Shortlease.nl van Terberg Leasing beschikt over een wagenpark van circa 1.000 zeer jonge en populaire auto’s. Al onze shortlease auto’s zijn standaard voorzien van airconditioning. De Peugeot is afhankelijk van het model, te vinden in één van onze shortlease klassen. Bekijk het actuele aanbod!

Terberg Leasing zet in de gekozen klasse de op dat moment beschikbare modellen in. Staat uw Peugeot shortlease er op dit moment niet tussen? Dan is er ongetwijfeld een ander model in die klasse beschikbaar. Neem contact met ons op via (030) 750 86 00 voor de mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!