Shortlease Rotterdam

Heeft u voor een kortere periode een auto nodig binnen uw bedrijf? Voor bijvoorbeeld medewerkers op projectbasis, een tijdelijk dienstverband of een proefperiode. Kies dan voor Shortlease.nl van Terberg Leasing Voor relatief korte perioden van 1 tot 12 maanden is shortlease van Shortlease.nl een uitstekende vervoersoplossing. Shortlease.nl biedt u scherpe leasetarieven voor Rotterdam en omstreken. U behaalt hiermee een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van huren.

Shortlease.nl van Terberg Leasing heeft een wagenpark van circa 1000 zeer jonge en populaire shortlease auto’s. De leaseovereenkomst start vanaf één maand en is vervolgens elke dag kosteloos opzegbaar.

Wat kost shortlease in Rotterdam?

Wilt u rijden in een grote of een kleine shortlease auto? Luxe met een aantal opties of juist niet? En rijdt u of één van uw medewerkers veel of weinig met de Shortlease auto door Rotterdam en omstreken? Deze keuzes bepalen onder meer uw maandbedrag.

Wat we u op voorhand kunnen vertellen is dat kosten van shortlease altijd lager zijn dan bij het huren van een auto. De flexibiliteit blijft hetzelfde.

Shortlease aanbod van Shortlease.nl

Shortlease Rotterdam is een regio waar Shortlease.nl actief is. Met shortlease bestelt u eenvoudig uw ideale shortlease auto online. De auto is na het plaatsen van uw bestelling vrijwel direct leverbaar. Daarnaast profiteert u van vele services die zijn inbegrepen in het leasecontract.

  • U krijgt direct hulp bij pech met onze 24-uurs pechservice.
  • Het maandelijkse leasetarief is inclusief reparaties, onderhoud, banden en all-risk verzekering.

Het enige dat u dus betaald is het maandelijkse leasebedrag, de brandstof en eventuele bijtelling. Shortlease.nl biedt u hiermee een transparante vervoersoplossing.
Tijdelijk een shortlease auto nodig in Rotterdam? U stelt een shortlease auto in 5 simpele stappen samen: klasse, uitvoering, brandstof, transmissie en overige opties. U krijgt een overzicht van de diverse beschikbare modellen, met de configurator kunt u dus eenvoudig en snel uw shortlease auto samenstellen.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!