Shortlease Seat

Wilt u maximale flexibiliteit en wilt u op ieder moment de auto kunnen inleveren? Dan is shortlease voor u de meest passende keuze. Na 1 maand kunt u namelijk kosteloos het leasecontract opzeggen.

Het kan zijn dat u specifiek op zoek bent naar een Seat, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Seat Mii. De Mii is ontworpen voor het stadsleven. Compact waardoor geen parkeerplek te klein is, maar biedt voldoende ruimte. Daarnaast is de CO2– uitstoot van de leaseauto door de energie-efficiënte Ecomotive motor minder.

Verder kunt u onder meer ook de populaire Seat Ibiza of Seat Leon shortleasen.

De voordelen van Seat shortlease

Een Seat shortleasen heeft vele voordelen als u op zoek bent naar tijdelijke invulling van uw mobiliteit. De voordelen hebben we voor u op een rij gezet:

  • u zit niet vast aan een langetermijncontract van 12 tot 36 maanden of langer;
  • invulling van uw tijdelijke behoefte aan mobiliteit;
  • scherp en vast leasetarief die u maandelijks betaalt;
  • vrijheid om een auto te kiezen uit de klasse die u zoekt;
  • u profiteert van alle voordelen van Full Operational Lease, dus ook van de services als onderhoud, reparatie, verzekering en vervanging van banden.

Aanbod Seat modellen van Shortlease.nl

Het aanbod van Shortlease.nl bestaat uit circa 1.000 zeer jonge en populaire shortlease auto’s. Onze shortlease vloot kan letterlijk ieder moment wijzigen in beschikbaarheid. Om deze reden hanteren wij klasses: Budget, Small, Medium, Large, Bestelauto, Bedrijfswagen Large en Bedrijfswagen Extra Large.

Zo kenmerkt onze klasse ‘Budget’ zich door kleine doch complete auto’s voor het laagste budget. In de klasse ‘Budget’ komt onder andere de Seat Mii voor. Daarnaast bevat deze klasse bijvoorbeeld nog de Volkswagen Up, Peugeot 108 en Kia Picanto.

Staat de Seat die u zoekt er niet tussen? En in de klasse ziet u geen populair model staan die invulling kan geven aan uw mobiliteitsbehoefte? Neem dan contact met ons op via (030) 750 86 00. Eén van onze leaseadviseurs gaat dan kijken welke mogelijkheden er zijn.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!