Shortlease Skoda

Voor medewerkers met een tijdelijk contract, startende ondernemers en zzp’ers is Shortlease.nl dé mobiliteitsoplossing. Wij bieden u een ruim shortlease aanbod aan personenauto’s en bedrijfswagens (diesel of benzine). Wilt u graag met een Skoda shortlease naar een klant? Bij Shortlease.nl bieden wij de meest populaire Skoda modellen aan.

Skoda heeft verschillende modellen en uitvoeringen binnen het totaalaanbod. Zo is er met 3 uitvoeringen van de Skoda Fabia al voor ieder wat wils: Fabia Hatchback, Fabia Sedan en de Fabia Combi.

De voordelen van Skoda shortlease

Shortleasen van bijvoorbeeld een Skoda heeft vele voordelen als u op zoek bent naar flexibele invulling van uw mobiliteit. De voordelen hebben we voor u op een rij gezet:

  • bij Shortlease.nl staat het maandelijkse leasetarief vast;
  • direct rijden in een nieuwe of jong gebruikte auto;
  • voor slechts 1 maand rijdt u al een auto via Shortlease.nl;
  • de lease services zoals vervanging van banden, onderhoud, reparatie en verzekering zijn meegenomen in het leasetarief;
  • hoe langer het shortlease contract, hoe lager het leasetarief;
  • u kiest voor een shortlease auto wanneer u deze nodig heeft. Zo loopt u geen risico van stilstand auto(‘s).

Aanbod Skoda modellen van Shortlease.nl

Bij Shortlease.nl werken we met shortlease klasses. De klasse geeft aan welk type shortlease auto u gaat rijden. Zo hebben wij de shortlease ‘klasse Large’.

De ‘klasse Large’ kenmerkt zich door het ruime en complete aanbod auto’s in het D-segment, met zowel diesel als benzinemotoren. De klasse Large beschikt standaard over navigatie, telefoonvoorbereiding en cruise-control. In de ‘klasse Large’ bieden we naast Skoda’s, onder meer ook Mazda’s en Ford’s aan.

Terberg Leasing zal in de gekozen klasse een op dat moment beschikbaar model inzetten. Staat uw Skoda shortlease er op dit moment niet tussen? Dan zijn er ongetwijfeld andere populaire modellen beschikbaar. Neem contact met ons op via (030) 750 86 00 voor de mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!