Shortlease Suzuki

Wilt u voor een kortere periode een Suzuki shortleasen? Voor bijvoorbeeld een nieuwe klus of een nieuwe medewerker die voorlopig een Suzuki nodig heeft? Kies dan voor shortlease van Terberg Leasing. Dit is dé oplossing voor uw behoefte aan tijdelijk vervoer. Na bestelling wordt de shortlease auto vrijwel direct kosteloos bezorgd en na 1 maand kunt u het leasecontract vervolgens elke dag voor niets opzeggen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Suzuki Swift. De stijl van de Suzuki combineert sportief en elegant in één. Met onder meer een sportstuur, 16″ lichtmetalen velgen, een chromen grille en speciale leer- en suède-look bekleding. De Suzuki Swift is zo’n 14% zuiniger met de nieuwe 1.2 liter DualJet-benzinemotor en produceert 12% minder CO2-uitstoot.

De voordelen van Suzuki shortlease

Hieronder treft u de belangrijkste voordelen van het shortleasen van een Suzuki ten opzichte van andere mobiliteitsmogelijkheden.

  • U kunt snel tijden voor een tijdelijke periode.
  • Leasecontracten met een kortere looptijd vanaf 1 maand.
  • Afhankelijk van de leaseperiode gunstigere leaseprijzen ten opzichte van autoverhuur.
  • Het leasecontract is kosteloos opzegbaar na 1 maand.
  • Geen onnodige stilstand van uw wagenpark.
  • U weet van tevoren precies wat de kosten zijn omdat u een vast bedrag per maand betaalt.
  • De auto’s bij Shortlease.nl zijn standaard met airco.
  • U profiteert van dezelfde services als bij leasen zoals onderhoud, reparatie, verzekering en vervanging van banden.

Aanbod Suzuki modellen van Shortlease.nl

U wilt flexibiliteit. Kies daarom uit ons aanbod een shortlease auto. Het aanbod bestaat onder meer uit zeer nieuwe tot jong gebruikte Suzuki’s. De klasses van Shortlease.nl bepalen de grootte van de auto: Small, Medium, Large, Bestelauto, Bedrijfswagen Large en Bedrijfswagen Extra Large. Daarnaast hebben we nog de ‘Budget klasse’. Deze klasse kenmerkt zich door het aanbieden van kleine doch complete auto’s voor het laagste budget.

Terberg Leasing zal in de gekozen klasse de op dat moment beschikbare modellen inzetten. Als er momenteel geen Suzuki shortlease tussen ons aanbod staat, zijn er in dezelfde klasse vast nog modellen die voldoen aan uw vervoersbehoefte. Zo niet, dan kunt u contact met ons opnemen! Eén van onze leaseadviseurs gaat dan uitzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!