Shortlease Volkswagen

Wilt u snel en gemakkelijk een Volkswagen leasen voor een tijdelijke periode? Dan is shortlease een passende oplossing. Shortlease.nl biedt u invulling van tijdelijke mobiliteit. Shortleasen is een leasevorm gekenmerkt door de flexibiliteit van huren en de services van leasen. Verder is de prijs van een shortlease auto voordeliger dan een huurauto. Dit leasetarief wordt bovendien nog voordeliger als u op jaarbasis meer kilometers rijdt.

De voordelen van Volkswagen shortlease

Voorlopig een Volkswagen nodig? Wat is dan raadzaam, kiezen voor shortlease of huren? Bekijk de verschillende voordelen van Volkswagen shortlease:

  • voor een voorlopige mobiliteitsoplossing is flexibiliteit een belangrijk component. Bij Shortlease.nl bepaalt u zelf hoe lang u wilt shortleasen. Na 1 maand shortleasen kunt u kosteloos het contract dagelijks opzeggen.
  • Naast de scherp geprijsde shortlease tarieven kunt u meer besparen op uw maandbedrag als u voor een langere leaseperiode least.
  • U rijdt all-inclusive: pechhulp, verzekering, onderhoud en reparaties zijn allemaal inbegrepen bij je tarief. U rijdt dus zorgeloos zonder verrassingen achteraf!
  • nl biedt de mogelijkheid om online alles te regelen van het afsluiten en wijzigen tot het opzeggen van het shortlease contract.
  • Volkswagen biedt u een breed scala aan modellen van een compacte Volkswagen Up tot een Caddy Combi.

Aanbod Volkswagen shortlease

Tijdelijk een auto rijden? Shortlease.nl maakt het shortleasen makkelijk voor u. Wij bieden u een flexibele, betaalbare en snelle mobiliteitsoplossing. Zo kunt u na minimaal 1 maand uw shortlease contract elke dag kosteloos opzeggen. In uw maandelijkse leasetarief zijn de volgende services: verzekering, onderhoud, schade-afhandeling, banden en 24-uurs pechhulp opgenomen.

Heeft u snel een auto nodig? Wij kunnen ervoor zorgen dat u binnen één dag al rijdt in een shortlease auto. Bovendien kunt u bij ons alles online regelen.

Onze shortlease mogelijkheden wijzigen letterlijk iedere minuut in beschikbaarheid. Dit is de reden dat wij shortlease klasses hanteren en in de gekozen klasse een op dat moment beschikbaar model aanbieden.

Op zoek naar een Volkswagen shortlease? Bekijk snel of het model tussen ons huidige aanbod staat. Zo niet, neem dan contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van een passende keuze!

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!