Shortlease voor ZZP’ers

Het aantal ZZP’ers stijgt steeds harder in Nederland. Dit komt onder ander doordat steeds meer vaste banen worden omgezet in flexibele banen (hybride samenleving). Als ZZP’er kunt u ook op zoek naar een flexibele mobiliteitsinvulling omdat u bijvoorbeeld net een nieuwe opdracht aangeboden hebt gekregen aan de andere kant van het land. Vervolgens kan enkele maanden later uw situatie weer anders zijn. Daarnaast zijn er nog een tal van andere redenen:

 • u wilt graag een shortlease auto inzetten als voorloopauto voor de nieuwe leaseauto;
 • u zoekt naar een tijdelijke oplossing om veel (bouw)materialen te vervoeren voor een klus;
 • of u wilt de flexibiliteit van leasen uitproberen.
  Wilt u rijden in één van de nieuwste auto’s voor enkele maanden? Dan is een tijdelijke auto bij Shortlease.nl het overwegen waard!

ZZP shortlease is een mogelijke oplossing voor tijdelijke mobiliteit. Bij Shortlease.nl least u een auto voor een korte periode (vanaf 1 maand tot 2 jaar). Shortlease ZZP is een leasevorm waarbij u profiteert van de flexibiliteit van huren en de service van leasen.

 

De voordelen van ZZP shortlease voor een ZZP’er

Shortlease biedt u vele voordelen voor tijdelijke en flexibele invulling van uw mobiliteit:

 • kosteloos opzegbaar na 1 maand;
 • direct en snel onderweg;
 • gaan telkens de zorgen rondom uw auto door uw hoofd? Dan nemen wij deze zorgen met ZZP Shortlease uit handen;
 • geen grote investering nodig;
 • de ideale oplossing als u graag nieuwe auto’s rijdt. Shortlease.nl beschikt over de nieuwste auto’s, die beschikken over een uitstekende basisuitrusting;
 • via Shortlease.nl regelt u alles zelf online. Dat is makkelijk!

 

Wat kost shortleasen voor een ZZP’er?

De tarieven van shortlease ZZP liggen lager dan bij het huren van een auto terwijl de flexibiliteit hetzelfde blijft waardoor u, na een looptijd van één maand, het contract kunt beëindigen wanneer u wilt. De kosten voor een auto zijn afhankelijk van een aantal factoren: het type auto, het aantal kilometers dat u rijdt, de brandstofsoort, de bijtelling en de accessoires die u aan de auto toevoegt.

 

Shortleasen voor een ZZP’er bij Shortlease.nl

Bij Shortlease.nl heeft shortlease ZZP altijd keus uit de jongste en nieuwste modellen. Deze modellen kunt u al leasen vanaf 1 maand tegen scherpe tarieven. Tijdens de leasetermijn rijdt u zorgeloos omdat de volgende services zijn inbegrepen in het leasetarief: pech hulp, verzekering, belasting, onderhoud en reparaties. Daarnaast kunt u zelf met een paar muisklikken alles 24/7 regelen.

Interesse in een tijdelijke mobiliteitsoplossing? Bekijk onze modellen.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!