Wat is shortlease?

Shortlease is een vorm van leasen met een kortere looptijd. U profiteert van alle voordelen van een leaseauto, maar dan zonder een langlopend contract van 2 á 3 jaar. Shortlease is een tijdelijke vervoersoplossing. Het leasetarief ligt lager dan bij huren. Dit maakt shortlease een aantrekkelijke keuze!

Wat kost shortlease?

De kosten van shortlease zijn lager dan bij het huren van een auto terwijl de flexibiliteit hetzelfde blijft. Verder zijn de kosten voor het shortleasen van een auto afhankelijk van een aantal factoren: het type auto, aantal kilometers, bijtelling en overige accessoires.

U kunt uw shortlease contract bovendien kosteloos opzeggen. De tijdelijke vervoersoplossing start meestal vanaf één maand en is vervolgens elke dag kosteloos opzegbaar, in tegenstelling tot een regulier leasecontract wat vaak een looptijd heeft van meer dan 18 maanden.

Shortleasen bij Shortlease.nl

Bij shortlease.nl ervaart u het gemak van shortleasen. Heeft u net een tijdelijke opdracht aangenomen? Of heeft u voorlopig een auto nodig door drukte? Afhankelijk van uw mobiliteitsbehoeften biedt Shortlease.nl de volgende services:

  • heeft u snel een auto nodig? Wij kunnen ervoor zorgen dat u of een van uw medewerkers binnen één dag kan rijden in een nieuwe auto;
  • zeer concurrerende maandtarieven inclusief de services die u van een leaseauto verwacht: verzekering, onderhoud, schade-afhandeling, banden en pechhulp;
  • bent u voor een opdracht op zoek naar een bedrijfswagen voor uw werkzaamheden? Of heeft u een tijdelijke klus? Wij bieden ook de mogelijkheid om een bedrijfswagen te shortleasen. Onze ‘BS klasse’, ‘BL klasse’ en ‘BXL klasse’ betreffen namelijk bedrijfswagen modellen.

Shortlease.nl is een product van Terberg Leasing. Terberg Leasing beschikt over de nieuwste modellen van personenauto’s tot bedrijfswagens (diesel of benzine). Naast de grote vloot nieuwe modellen beschikken we ook over een wagenpark van circa 1.000 zeer jonge en nieuwe shortlease auto’s.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan altijd voor u klaar!